AcasăPrima paginaVizita Ambasadorului Regatului Danemarcei la Bucureşti, Michael Sternberg la Suceava

Vizita Ambasadorului Regatului Danemarcei la Bucureşti, Michael Sternberg la Suceava

Autoritaţile sucevene au primit, vineri, vizita Ambasadorului Regatului Danemarcei la Bucureşti, Michael Sternberg, cu care au discutat, în primul rând despre dezvoltarea unui program de combatere a diabetului la nivelul judeţului Suceava. La această întrevedere, au participat preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, subprefectul Constantin Harasim şi managerul Spitalului judeţean Suceava, Vasile Râmbu. Ambasadorul Regatului Danemarcei la Bucureşti, Michael Sternberg, a arătat că programul de combatere a diabetului a fost aplicat cu succes în Regatul Danemarcei şi în Republica Moldova. „Incercam sa stringem relatiile cu judetul Suceava, pentru a putea implementa un program de combatere a diabetului pe care il derulam de ani intregi in Danemarca, cu rezultate exceptionale. Un program similar am avansat in Republica Moldova, avind in vedere ca reprezinta Regatul Danez si in tara vecina.

 Sucevenii au nevoie nu nnumai de combaterea acestei “boli tacute”, ci si de o informare si o preventie corespunzatoare. Fundatia Mondiala impotriva diabetului are sediul la Copenhaga si vrem sa ne folosim experienta pentru a lupta cu aceasta maladie in judetul dvs. Alte proiecte interesante sunt cele care vizeaza agricultura ecologica si energiile verzi.  Viitorul este al energiilor regenerabile, care nu afecteaza natura. Copiii si nepotii nostri au dreptul la o viata cel putin la fel de sanatoasa ca a noastra”, a subliniat Ambasadorul Regatului Danemarcei la Bucureşti, Michael Sternberg.

 

 

mai mult la :

 

http://agerpressnet.ro/prim-plan-suceava/7041-program-de-combatere-a-diabetului-din-danemarca-posibil-sa-fie-dezvoltat-si-in-suceava-stenberg-un-program-similar-am-avansat-in-republica-moldova.html

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca