Danezii nu sunt încântaţi de tragerea la sorţi. Primele reacţii din Danemarca după ce Steaua a picat în grupe cu Aalborg

0
805

article-2156641-1387105A000005DC-329_634x484

Steaua şi-a aflat vineri adversarii din grupele Europa League. Campioana României se va lupta pentru un loc în primăvara europeană cu Dinamo Kiev, Rio Ave şi Aalbork. Danezii nu sunt însă foarte încântaţi de tragerea la sorţi.

În primul rând, cele trei echipe n-au o imagine europeană care să vândă. O spune Martin Frandsen, jurnalist la publicaţia nordjyske.dk: „Tragere grea pentru Aalborg. Dinamo Kiev, Steaua şi Rio Ave – nu sunt magneţi de audienţă, dar adversare dificile”

Claus Jensen, colegul său la ordjyske.dk, îl completează: „Să fim clar: grupă fără speranţe pentru Aalborg. Adversarele nu atrag spectatori, deplasările sunt la distanţe dificile şi costisitoare”, a postat acesta pe contul său de Twitter.

Pe de altă parte, René Schrøder, jurnalist la TV 3 Sport crede că Europa League este o palidă consolare pentru Aalborg, care putea juca în grupele Ligii Campionilor dacă trecea de APOEL: ” Aalborg putea juca împotriva Barcei, lui PSG şi Ajax, dar va întâlni Steaua, Dinamo Kiev şi Rio Ave. E ca şi cum am ai înlocui-o pe Eva Longoria cu Susan Boyle”. Ciprioţii de la APOEL au trecut de Aalborg cu 5-1 la general.

Danezii nu sunt încântaţi de tragerea la sorţi. Primele reacţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here