AcasăDanemarca"Faceti sex pentru Danemarca". Masurile luate de autoritatile daneze pentru a-i face...

„Faceti sex pentru Danemarca”. Masurile luate de autoritatile daneze pentru a-i face pe locuitori sa „repopuleze natiunea”

Danemarca, o tara care se confrunta cu o rata a natalitatii extrem de scazuta, a demarat campania „Do it for Denmark” („Faceti sex pentru Danemarca”), cu scopul de a-i incita pe locuitorii ei sa „repopuleze” natiunea.

Desi este confruntata cu o rata a natalitatii foarte scazuta, Danemarca nu duce insa lipsa de idei. Spies, filiala a grupului turistic Thomas Cook, a creat pentru piata daneza o campanie de publicitate intitulata „Do it for Denmark” („Faceti sex pentru Danemarca”). Pornind de la constatarea ca 10% dintre bebelusii danezi sunt conceputi in timpul unei vacante in strainatate, aceasta companie propune danezilor o „promotie la ovulatie”.

Astfel, daca un cuplu danez isi rezerva un sejur in timpul unei perioade propice fecundarii, acel cuplu va beneficia de o reducere tarifara. Iar daca acelasi cuplu prezinta ulterior dovezi ale faptului ca voiajul a fost fructuos din acel punct de vedere, tinerii parinti vor primi gratuit un carucior pentru bebelusi si scutece pentru o perioada de trei ani.

Initiativa se incadreaza intr-o serie de masuri luate de guvernul din aceasta tara, in contextul in care natalitatea scazuta reprezinta de multa vreme o problema grava pentru societatea daneza. Pragul de 2,1 copii pentru o femeie, care permite reinnoirea pe cale naturala a generatiilor, nu a mai fost atins din anul 1969.

mai mult la :  http://stirileprotv.ro/stiri/international/faceti-sex-pentru-danemarca-masurile-luate-de-autoritatile-daneze-pentru-a-i-face-pe-locuitori-sa-repopuleze-natiunea.html

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca