AcasăCopenhagaRadu Banciu despre "Faceţi sex pentru Danemarca"

Radu Banciu despre „Faceţi sex pentru Danemarca”

Danemarca, o ţară care se confruntă cu o rată a natalităţii extrem de scăzută, a demarat campania „Do it for Denmark” („Faceţi sex pentru Danemarca”), cu scopul de a-i incita pe locuitorii ei să „repopuleze” naţiunea.

Deşi este confruntată cu o rată a natalităţii foarte scăzută, Danemarca nu duce însă lipsă de idei. Spies, filială a grupului turistic Thomas Cook, a creat pentru piaţa daneză o campanie de publicitate intitulată „Do it for Denmark” („Faceţi sex pentru Danemarca”). Pornind de la constatarea că 10% dintre bebeluşii danezi sunt concepuţi în timpul unei vacanţe în străinătate, această companie propune danezilor o „promoţie la ovulaţie”.

Astfel, dacă un cuplu danez îşi rezervă un sejur în ti

mpul unei perioade propice fecundării, acel cuplu va beneficia de o reducere tarifară. Iar dacă acelaşi cuplu prezintă ulterior dovezi ale faptului că voiajul a fost fructuos din acel punct de vedere, tinerii părinţi vor primi gratuit un cărucior pentru bebeluşi şi scutece pentru o perioadă de trei ani.

Iniţiativa se încadrează într-o serie de măsuri luate de guvernul din această ţară, în contextul în care natalitatea scăzută reprezintă de multă vreme o problemă gravă pentru societatea daneză. Pragul de 2,1 copii pentru o femeie, care permite reînnoirea pe cale naturală a generaţiilor, nu a mai fost atins din anul 1969.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/danemarca-inventeaza-conceptul-de-sex-patriotic-masurile-luate-de-autoritatile-daneze-pentru-a-i-face-pe-locuitori-sa-repopuleze-natiunea-video-14156997

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca