Radu Banciu despre „Faceţi sex pentru Danemarca”

0
1389

Danemarca, o ţară care se confruntă cu o rată a natalităţii extrem de scăzută, a demarat campania „Do it for Denmark” („Faceţi sex pentru Danemarca”), cu scopul de a-i incita pe locuitorii ei să „repopuleze” naţiunea.

Deşi este confruntată cu o rată a natalităţii foarte scăzută, Danemarca nu duce însă lipsă de idei. Spies, filială a grupului turistic Thomas Cook, a creat pentru piaţa daneză o campanie de publicitate intitulată „Do it for Denmark” („Faceţi sex pentru Danemarca”). Pornind de la constatarea că 10% dintre bebeluşii danezi sunt concepuţi în timpul unei vacanţe în străinătate, această companie propune danezilor o „promoţie la ovulaţie”.

Astfel, dacă un cuplu danez îşi rezervă un sejur în ti

mpul unei perioade propice fecundării, acel cuplu va beneficia de o reducere tarifară. Iar dacă acelaşi cuplu prezintă ulterior dovezi ale faptului că voiajul a fost fructuos din acel punct de vedere, tinerii părinţi vor primi gratuit un cărucior pentru bebeluşi şi scutece pentru o perioadă de trei ani.

Iniţiativa se încadrează într-o serie de măsuri luate de guvernul din această ţară, în contextul în care natalitatea scăzută reprezintă de multă vreme o problemă gravă pentru societatea daneză. Pragul de 2,1 copii pentru o femeie, care permite reînnoirea pe cale naturală a generaţiilor, nu a mai fost atins din anul 1969.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/danemarca-inventeaza-conceptul-de-sex-patriotic-masurile-luate-de-autoritatile-daneze-pentru-a-i-face-pe-locuitori-sa-repopuleze-natiunea-video-14156997

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here