AcasăDanemarcaHa :) ! Nationaliștii din Parlamentul Danemarcei au fost în delegaţie în...

Ha :) ! Nationaliștii din Parlamentul Danemarcei au fost în delegaţie în Romania. Vor neaparat sa scape de pârnaiașii români care au umplut pîna la refuz penitenciarele daneze. Cîti bani o sa ofere Danemarca caraliilor români, ca sa se poarte „reverențios” cu pușcariașii

Şeful Poliţiei Române, chestorul principal de poliţie Bogdan Despescu, a primit miercuri vizita delegaţiei parlamentare a Regatului Danez, condusă de Peter Skaarup, şi a Excelenţei Sale Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul Regatului Danemarcei în România.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate teme privind cooperarea poliţienească dintre Poliţia Română şi Poliţia Daneză, cu accent pe combaterea infracţionalităţii transfrontaliere.

Autorităţile daneze au apreciat sprijinul acordat de Poliţia Română în ceea ce priveşte acţiunile de cooperare pentru aducerea în faţa justiţiei a persoanelor care comit infracţiuni.

Totodată, şeful Poliţiei Române a reiterat importanţa cooperării, a schimbului de informaţii şi bune practici, în combaterea oricăror forme de criminalitate, subliniind poziţia strategică a României, precum şi statutul de partener de încredere al Poliţiei Române.

Reamintim că un succes al colaborării dintre Poliţia Română şi Poliţia Daneză a reprezentat-o operaţiunea “Cuibul de Viespi”. În urma acestei ample operaţiuni, poliţiştii români şi danezi au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de persoane, înşelăciune, fraude informatice şi evaziune fiscală.

Şeful Poliţiei Române a primit oaspeţi importanţi din Danemarca

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
Iulian</