AcasăDanemarcaHa :) ! Nationaliștii din Parlamentul Danemarcei au fost în delegaţie în...

Ha :) ! Nationaliștii din Parlamentul Danemarcei au fost în delegaţie în Romania. Vor neaparat sa scape de pârnaiașii români care au umplut pîna la refuz penitenciarele daneze. Cîti bani o sa ofere Danemarca caraliilor români, ca sa se poarte „reverențios” cu pușcariașii

Şeful Poliţiei Române, chestorul principal de poliţie Bogdan Despescu, a primit miercuri vizita delegaţiei parlamentare a Regatului Danez, condusă de Peter Skaarup, şi a Excelenţei Sale Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul Regatului Danemarcei în România.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate teme privind cooperarea poliţienească dintre Poliţia Română şi Poliţia Daneză, cu accent pe combaterea infracţionalităţii transfrontaliere.

Autorităţile daneze au apreciat sprijinul acordat de Poliţia Română în ceea ce priveşte acţiunile de cooperare pentru aducerea în faţa justiţiei a persoanelor care comit infracţiuni.

Totodată, şeful Poliţiei Române a reiterat importanţa cooperării, a schimbului de informaţii şi bune practici, în combaterea oricăror forme de criminalitate, subliniind poziţia strategică a României, precum şi statutul de partener de încredere al Poliţiei Române.

Reamintim că un succes al colaborării dintre Poliţia Română şi Poliţia Daneză a reprezentat-o operaţiunea “Cuibul de Viespi”. În urma acestei ample operaţiuni, poliţiştii români şi danezi au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de persoane, înşelăciune, fraude informatice şi evaziune fiscală.

Şeful Poliţiei Române a primit oaspeţi importanţi din Danemarca


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura