Halep, AMENINȚATĂ CU MOARTEA pe Twitter de un danez gelos | „Te voi distruge 100%. Vei muri!”

0
793

UPDATE 9:11 Jesper Andreassen a început să şteargă din mesajele ameninţătoare de pe contul său de Twitter. ProSport a salvat însă aceste postări şi le va pune la dispoziţie poliţiei daneze în cursul zilei de astăzi.

1

 “Simona Halep, eu sunt persoana cea mai nepotrivită pe care să o insulţi. Învaţă. O să trimit vibraţii negative la Stuttgart”. Apoi două simboluri pentru avioane, plus două cuvinte: “Bye bye” şi simbolul trofeului. Mesajul cu tentă de ameninţare şi de vodoo la adresa româncei a apărut miercuri, 22 aprilie, la ora 13:01, pe contul de Twitter al unui anume Jesper Andreassen şi era a 43-a postare adresată direct jucătoarei de tenis din România în cursul zilei. Până seara, atunci când  Simona Halep a jucat contra Garbinei Muguruza, bărbatul – care are 48 de ani, e divorţat şi se recomandă “puşcaş marin danez” – i-a mai scris numărului 3 WTA alte câteva zeci de mesaje. Analiza conţinutului lor l-a determinat pe renumitul expert criminalist Tudorel Butoi să atenţioneze că Andreassen este un psihopat sexual cu grad ridicat de risc.

Ziua a început furtunos pentru Jesper Andreassen, cel care din luna noiembrie a postat pe reţeaua de socializare Twitter aproape 2.000 de mesaje – o frecvenţă de aproape 15 mesaje pe zi –  în care poartă un dialog imaginar cu Simona Halep. De cele mai multe ori, îi spune că o iubeşte, îi urează succes înainte de meciuri, o felicită după şi o alintă cu apelativul “Prinţesă”. De data aceasta, la ora 1 în noaptea de marţi spre miercuri, fanul avid a descoperit un articol din media din România, vechi de două săptămâni, în care se vorbea despre iminenta căsătorie a Simonei Halep cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte. Ironia este că nimeni nu are siguranţa că ştirea, apărută iniţial pe 1 aprilie, nu este o simplă farsă de Ziua Păcălelilor.

mai mult la :   http://www.nasul.tv/halep-amenintata-cu-moartea-pe-twitter-de-un-danez-gelos-te-voi-distruge-100-vei-muri/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here