AcasăDanemarcaHalep, AMENINȚATĂ CU MOARTEA pe Twitter de un danez gelos | „Te...

Halep, AMENINȚATĂ CU MOARTEA pe Twitter de un danez gelos | „Te voi distruge 100%. Vei muri!”

UPDATE 9:11 Jesper Andreassen a început să şteargă din mesajele ameninţătoare de pe contul său de Twitter. ProSport a salvat însă aceste postări şi le va pune la dispoziţie poliţiei daneze în cursul zilei de astăzi.

1

 “Simona Halep, eu sunt persoana cea mai nepotrivită pe care să o insulţi. Învaţă. O să trimit vibraţii negative la Stuttgart”. Apoi două simboluri pentru avioane, plus două cuvinte: “Bye bye” şi simbolul trofeului. Mesajul cu tentă de ameninţare şi de vodoo la adresa româncei a apărut miercuri, 22 aprilie, la ora 13:01, pe contul de Twitter al unui anume Jesper Andreassen şi era a 43-a postare adresată direct jucătoarei de tenis din România în cursul zilei. Până seara, atunci când  Simona Halep a jucat contra Garbinei Muguruza, bărbatul – care are 48 de ani, e divorţat şi se recomandă “puşcaş marin danez” – i-a mai scris numărului 3 WTA alte câteva zeci de mesaje. Analiza conţinutului lor l-a determinat pe renumitul expert criminalist Tudorel Butoi să atenţioneze că Andreassen este un psihopat sexual cu grad ridicat de risc.

Ziua a început furtunos pentru Jesper Andreassen, cel care din luna noiembrie a postat pe reţeaua de socializare Twitter aproape 2.000 de mesaje – o frecvenţă de aproape 15 mesaje pe zi –  în care poartă un dialog imaginar cu Simona Halep. De cele mai multe ori, îi spune că o iubeşte, îi urează succes înainte de meciuri, o felicită după şi o alintă cu apelativul “Prinţesă”. De data aceasta, la ora 1 în noaptea de marţi spre miercuri, fanul avid a descoperit un articol din media din România, vechi de două săptămâni, în care se vorbea despre iminenta căsătorie a Simonei Halep cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte. Ironia este că nimeni nu are siguranţa că ştirea, apărută iniţial pe 1 aprilie, nu este o simplă farsă de Ziua Păcălelilor.

mai mult la :   http://www.nasul.tv/halep-amenintata-cu-moartea-pe-twitter-de-un-danez-gelos-te-voi-distruge-100-vei-muri/

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
justice pe HUUO