AcasăPrima paginaImigranţi în Danemarca: Lista xenofobă redactată de naţionaliştii danezi provoacă un amplu...

Imigranţi în Danemarca: Lista xenofobă redactată de naţionaliştii danezi provoacă un amplu scanda

Recentele revolte din suburbiile populate de imigranţi ale Stockholmului şi ale altor oraşe ale Suediei au avut ecou în Danemarca vecină. Politicieni danezi au întreprins măsuri menitei să preîntâmpine o posibilă explozie socială cu ‘colorit etnic’. Un adevărat scandal a provocat acţiunea xenofobă a Partidului Popular Danez, care pledează pentru reducerea la minim a imigraţiei din ţări ale lumii a treia şi pentru înăsprirea cerinţelor faţă de ‘străinii’ care locuiesc deja în Danemarca, notează, miercuri, cotidianul rus Novîe Izvestia.

‘Guvernul şi alte partide parlamentare împart cu dărnicie cetăţenia daneză. Unul dintre oamenii de pe lista de jos reprezintă un pericol pentru securitatea Danemarcei. În curând, el va deveni cetăţean danez’. Un anunţ cu acest titlu, redactat de Partidul Popular Danez, a fost publicat săptămâna trecută de o serie de cotidiene importante. Anunţul era urmat de o listă de nume şi prenume a 685 de persoane, în special originare din ţări musulmane, care urmează să primească cetăţenia daneză.

mai mult la : Imigranţi în Danemarca: Lista xenofobă redactată de naţionaliştii danezi provoacă un amplu scanda

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

  1. sa-i trimita pe toti musulmanii in tarile lor,pentru ca nu au nimic in comun cu europa,,,,ne condamna ca mancam porc,ca nu ne inchinam la alah,ei pe noi ne considera pe toti pacatosi si in mintea lor ei ar vrea ca noi toti sa murim…..fac alergie la musulmani…nu am treaba cu nimeni,,,dar frate tiganii nostri sunt oameni pe langa leprele astea de musulmani nenorociti,,,care stau pe social si in sfarsit sau trezit si spun…ca acuma ii ajuta si in curand vor fi inamicul numarul unu.Un general rus pe gand era rusia in razboiul din afganistan….le explica soldatilor ca musulmanii ii vor primi in casele lor,dar cand vor intoarce spatele sau vor parasi casa ei ii vor ucide.O natiune de serpi,care se integreaza rapid in orice societate,invata limbi straine rapid,isi gasesc rolu in orice societate,iar apoi,pun bombe,injunghie,fac proteste,stau pe social,asteapta sa fie tratati regeste si vor ca lor sa li se cuvina totul…sper ca toate tarile europene sa se ocupe mai intens de acesti musulmani,si sa ne lase pee noi romanii in pace,ca noi ne platim taxele si lucram cinstit 90 la suta din romani.Iar daca nu le convine de noi sa ne scoata afara din UE ca putem trai si fara asta,ca la o adica parca era mai bine si fara UE,iar daca tot suntem in UE sa ne considere europeni si nu imigranti….sa-si vada ei de musulmanii lor pe care ii tine in casa toata ziua si pe la scoli de limbi.

  2. Ce idiot xenofob si islamofob a postat mai sus. Citi mulsulmani ai intilnit tu personal minte redusa si limitata? Cine esti tu bai maimutoiule si cite clase ai? UE ar btrebui sa scoata idioti ca tine din comunitate.

    • Prietene stramosii mei au luptat intens in istorie pentru a nu deveni sclavi sub umbra semilunii,dute acolo la tine in tara si mănâncă rame si gandaci si fa baie doar cand ploua si lasa!ne pe boi europenii in pace….D-zeu fie slavit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca