AcasăPrima paginaLocuri de muncă în Danemarca pentru agricultorii români

Locuri de muncă în Danemarca pentru agricultorii români

Cluj Danemarca are locuri de muncă în domeniul agricol pentru români

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în  15 februarie 2012 o bursă a locurilor de muncă în agricultură din Danemarca.

Angajatorii vor intervieva candidaţii în România pentru cele 75 de locuri d e muncă vacante în domeniul agricol. Oamenii trebuie să lucreze la recoltarea căpşunilor în perioada mai-iulie 2012, la cea a mazării în perioada mai-august şi la recoltarea căpşunilor în perioada aprilie -noiembrie.

Condiţiile de lucru nu sunt dintre  cele mai uşoare, deoarece în ferme se asigură spaţii acoperite doar pentru prepararea mâncării, toalete şi baie. Persoanele selectate trebuie să-şu ducă din ţară corturi în care să locuiască, iar taxa pentru cazarea în camping este între 2 şi 10 euro/zi.

Lucrătorii în domeniul agricol vor primi 10-15 euro /oră. Se lucrează între 25 şi 37 de ore săpătămânal, cu începere de la ora 4 dimineaţa. Cerinţele la angajare sunt : vârsta minimă 18 ani, cunoştinţe medii de limba engleză, adaptare la muncă fizică grea. Pentru detalii, candidaţii trebuie să  se adreseze consilierilor EURES de la Agenţia de Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, pe strada George Coşbuc, numărul 2…

 

….http://www.adevarul.ro/locale/

RELATED ARTICLES

8 COMENTARII

 1. Este un comenatariu destept la celalalt articol despre aceeasi problema:
  „Astea sunt conditiile. Comentariile sunt de prisos. Daca nu ne place, mergem mai departe la alte oferte. Niciodata un angajator nu isi va schimba conditiile de angajare in urma comentariilor sau a criticilor. In schimb isi va schimba conditiile daca nu va avea pe cine sa angajeze. Asa ca „ignore” este singura alternativa. „
  Adica, cine vrea sa schimbe ceva asa face, cine vrea doar sa vorbeasca…. Noooo, hai sa discutam niste vorbe-n vant…. poate ne crede cineva destepti….

 2. Probabil ca toti boschetarii din romania vor veni la munca asta, oamenii seriosi nu lasa casa, masa, loc de munca sa vina aici in Danemarca sa faca boschetii pin corturi.

 3. Buna cine vrea sa stie cum e la cules de mazare ma poate contacta nici o problema dar daca nu vrei sa stai in cort sunt rulote nici o problema da e la fel de rece ca si in cort. Si treaba cu boschetari nu e chiar asa e distractzie la maxim si nu te plictisesti . da pana la urma cu bune cu rele e o experientza de viatza pt mine placuta.cosmin_flavius2002@yahoo.com

 4. e saracie lucie acasa.
  sunt si aici care ar munci nu in romania.
  dar na….romanu vrea sa stea la hilton poate si sa-l aduca cu elicopteru pe plantatie.
  o sa mai treaca ani multi pana cand o sa ajungem sa gandim rational.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
geo pe