AcasăDanemarcaPoliţist danez înjunghiat la un centru de azil din Danemarca

Poliţist danez înjunghiat la un centru de azil din Danemarca

O persoană a fost arestată, după ce un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat la cel mai mare centru de solicitanţi de azil din Danemarca, Sandholm, relatează site-ul TheLocal.dk.

Ofiţerul din cadrul Poliţiei daneze se află în stare stabilă, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen. În urma investigaţiilor, poliţia a anunţat că o persoană a fost arestată, fără a oferi alte detalii. Poliţiştii nu au precizat dacă atacatorul este un solicitant de azil. „Investigăm acum pentru a afla, dar nu ştim încă”, a declarat Henrik Suhr, un purtător de cuvânt al poliţiei. „Credem că este unul singur (atacator), dar nu putem exclude mai mulţi”, a adăugat el. Poliţia nu a menţionat un eventual motiv pentru înjunghierea ofiţerului. „Lucrăm intens pentru a stabili circumstanţele, dar acum este puţin dificil, deoarece principalul nostru martor este întins pe masa de operaţie”, a declarat Suhr.

mai mult la :  http://www.monitorulbt.ro/Stiri/International/2015-09-30/Politist+danez+injunghiat+la+un+centru+de+azil+din+Danemarca.html

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca