Poliţist danez înjunghiat la un centru de azil din Danemarca

0
986

O persoană a fost arestată, după ce un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat la cel mai mare centru de solicitanţi de azil din Danemarca, Sandholm, relatează site-ul TheLocal.dk.

Ofiţerul din cadrul Poliţiei daneze se află în stare stabilă, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen. În urma investigaţiilor, poliţia a anunţat că o persoană a fost arestată, fără a oferi alte detalii. Poliţiştii nu au precizat dacă atacatorul este un solicitant de azil. „Investigăm acum pentru a afla, dar nu ştim încă”, a declarat Henrik Suhr, un purtător de cuvânt al poliţiei. „Credem că este unul singur (atacator), dar nu putem exclude mai mulţi”, a adăugat el. Poliţia nu a menţionat un eventual motiv pentru înjunghierea ofiţerului. „Lucrăm intens pentru a stabili circumstanţele, dar acum este puţin dificil, deoarece principalul nostru martor este întins pe masa de operaţie”, a declarat Suhr.

mai mult la :  http://www.monitorulbt.ro/Stiri/International/2015-09-30/Politist+danez+injunghiat+la+un+centru+de+azil+din+Danemarca.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here