Prosport.ro : Nicklas Bendtner, arestat în Danemarca! Fapta reprobabilă comisă de fostul atacant de la Arsenal şi Juve

0
1392

Nicklas Bendtner (30 de ani) a fost arestat de poliţia din Danemarca, după un conflict cu un taximetrist la finalul unei seri în care a petrecut în club. Acuzat că i-a rupt mandibula şoferului, atacantul se află, acum, în custodia autorităţilor.

Noapte agitată pentru fostul star de la Arsenal Londra şi Juventus Torino. După ce şi-a petrecut ziua liberă într-un club, vârful care acum joacă pentru Rosenborg şi-a ieşit din minţi şi a fost protagonistul unui conflict reprobabil. Fără să se ştie cauza nervilor lui Bendtner, presa din Danemarca anunţă că acesta a bătut un taximetrist din Copenhaga, i-ar rupt mandibula şi a ajuns în spatele gratiilor, unde se află şi acum.

„Unul dintre şoferii noştri a fost victima unui atac serios şi în acest moment se află într-o operaţie pentru că s-a ales cu o fractură de mandibulă. Poliţia a confirmat că agresorul este Nicklas Bendtner”, au anunţat, duminică, reprezentanţii firmei de taxi pentru care lucrează şoferul agresat.

Cândva un atacant cu o cotă foarte bună, Bendtner a atins apogeul la Arsenal şi a mai jucat pentru Juventus, Wolfsburg şi Nottingham Forest înainte să semneze cu Rosenborg.

http://www2.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/nicklas-bendtner-arestat-in-danemarca-fapta-reprobabila-comisa-de-fostul-atacant-de-la-arsenal-si-juve-17513781

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here