Reactia guvernului Danemarcei, dupa ce intr-o moschee s-au predicat sharia si victoria ISIS. „Coranul trebuie adaptat”

0
941

Controverse in Danemarca, dupa ce presa a descoperit ca unii predicatorii musulmani fac propaganda pentru Statul Islamic.

Postul public danez TV2 a difuzat la inceputul lui martie un documentar in trei parti intitulat ‘Moscheile din spatele valului‘ care a starnit reactii aprinse in aceasta tara. In documentar poate fi vazut un imam justificand elemente din sharia, legea islamica, precum poligamia pentru barbati si interdictia pentru femei de a divorta. Un altul, care predica in moscheea Grimhoj din Aarhus cunoscuta pentru versiunea sa radicala a Islamului, merge chiar mai departe, justificand, la un curs despre sharia, lapidarea femeilor adultere si omorarea apostatilor.

joder-bilal-ismail-2-IMG_0561-615A

„Daca o femeie maritata sau divortata este implicata intr-un pacat trupesc si nu este virgina, atunci ea trebuie sa fie omorata cu pietre. Daca cineva le incalca mariajul, fie ca este vorba de un barbat sau o femeie, ele comit adulter si trebuie sa fie lapidate. Daca femeia este virgina, pedeapsa este biciuirea”, afirma imamul Abu Bilal Ismail. Pe aceeasi inregistrare acesta poate fi vazut cum pledeaza pentru o politica vindicativa, pe principiul ”dinte pentru dinte, ochi pentru ochi”. ”Daca cineva ucide un musulman, atunci acea persoana trebuie omorata”, sustine imamul, care adauga ca oricine isi abandoneaza religia ar trebui ucis.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/reactia-guvernului-danemarcei-dupa-ce-intr-o-moschee-s-au-predicat-sharia-si-victoria-isis-coranul-trebuie-adaptat.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here