AcasăDanemarcaReactia guvernului Danemarcei, dupa ce intr-o moschee s-au predicat sharia si victoria...

Reactia guvernului Danemarcei, dupa ce intr-o moschee s-au predicat sharia si victoria ISIS. „Coranul trebuie adaptat”

Controverse in Danemarca, dupa ce presa a descoperit ca unii predicatorii musulmani fac propaganda pentru Statul Islamic.

Postul public danez TV2 a difuzat la inceputul lui martie un documentar in trei parti intitulat ‘Moscheile din spatele valului‘ care a starnit reactii aprinse in aceasta tara. In documentar poate fi vazut un imam justificand elemente din sharia, legea islamica, precum poligamia pentru barbati si interdictia pentru femei de a divorta. Un altul, care predica in moscheea Grimhoj din Aarhus cunoscuta pentru versiunea sa radicala a Islamului, merge chiar mai departe, justificand, la un curs despre sharia, lapidarea femeilor adultere si omorarea apostatilor.

joder-bilal-ismail-2-IMG_0561-615A

„Daca o femeie maritata sau divortata este implicata intr-un pacat trupesc si nu este virgina, atunci ea trebuie sa fie omorata cu pietre. Daca cineva le incalca mariajul, fie ca este vorba de un barbat sau o femeie, ele comit adulter si trebuie sa fie lapidate. Daca femeia este virgina, pedeapsa este biciuirea”, afirma imamul Abu Bilal Ismail. Pe aceeasi inregistrare acesta poate fi vazut cum pledeaza pentru o politica vindicativa, pe principiul ”dinte pentru dinte, ochi pentru ochi”. ”Daca cineva ucide un musulman, atunci acea persoana trebuie omorata”, sustine imamul, care adauga ca oricine isi abandoneaza religia ar trebui ucis.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/reactia-guvernului-danemarcei-dupa-ce-intr-o-moschee-s-au-predicat-sharia-si-victoria-isis-coranul-trebuie-adaptat.html

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca