O geantă plină cu bani a fost confiscată de la rețeaua “Cuibul de viespi” care actiona în Danemarca

0
878

Ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad împreună cu DIICOT Arad au confiscat, în urma perchezițiilor efectuate la gruparea “Cuibul de viespi” 1.200.000 de lei și 7.000 de euro. Pentru că aceste sume de bani constituie probă în dosar, anchetatorii le-au pus într-o geantă sport și le-au adus la Arad.

“Eu sunt Sandu Gabriel Doru, arestat în Danemarca. Ne-au condamnat, am făcut recurs la Curtea Supremă și ne-au eliberat în Danemarca. Acum este chemată nevastă-mea și soră-mea. Suntem acuzați că am vândut oameni ca pe oi, dar dovezi nu au. Patru persoane care au fost martorii procurorului în Danemarca, ce au zis că au fost traficați, în prezent lucrează la mine în curte, cu ziua”, a declarat soțul uneia dintre femeile aduse de anchetatorii arădeni la audieri.

geanta-600x337-8

Pe de altă parte, rudele persoanelor aduse la Arad, la audieri, în dosarul “Cuibul de viespi” spun că știu despre ce este vorba, dar că neamurile lor sunt nevinovate. De asemenea, aceeași oameni spun că acuzațiile formulate împotriva rudelor lor sunt nefondate.
Una dintre rudele celor aduși la audieri, la Arad susține că anchetatorii nu au dovezi împotriva lor.

http://www.aradon.ro/o-geanta-plina-cu-bani-a-fost-confiscata-de-la-reteaua-cuibul-de-viespi/1624588

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here