Trei românce au venit cu avionul în Danemarca pentru a prelua banii jefuiti de la danezi, acasă în România. Românii au fost acuzați de o serie de furturi și jafuri însumând lovituri de peste 1,2 milioane de coroane daneze. Spre exemplu numai în orașelul Brønshøj  au dat o lovitura de 600.000 coroane daneze.

Potrivit poliției, femeile, care au fost fiecare condamnate la opt luni de închisoare pentru excrocherie și vor fi deportate, lucrau pentru trei bărbați, membri de familiecare care au devastat Copenhaga cu nenumarate furturi și jafuri. 

Documentele de călătorie găsite la perchezitie, arată că cele trei românce au venit împreună la Copenhaga, unde, potrivit rechizitoriului, rudele lor se specializasera în furturi de la chioșcuri și agențiile de schimb din orășelele daneze.


Tre kvinder fløj til Danmark for at hente røverpenge hjem til Rumænien

Rumænere tiltalt for serie af tyverier og røverier med et udbytte på 1,2 mio. kr.

Tre rumænske kvinder fløj til Danmark for at transportere udbyttet på 600.000 kr. fra et røveri i Brønshøj hjem til Rumænien.

Men politiet anholdt dem på et hotel med pengene, og flybilletter viste, at de netop var kommet til København og skulle retur til Rumænien samme dag med rovet.

Ifølge politiet arbejdede kvinderne, der hver er idømt otte måneders fængsel for hæleri og udvist, for tre mandlige familiemedlemmer, der har hærget København med tricktyverier og røverier.

mai mult la / mere :   /ekstrabladet.dk/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.