VIDEO | Cum își fac danezii cumpărăturile în timpul pandemiei pentru a evita aglomerația din supermarketuri

0
2264

În anumite supermarketuri din Danemarca, clienții dau comanda online, pe care apoi o ridică din parcarea magazinului. Toate produsele sunt duse acolo de un angajat al supermarketului.

În Danemarca au fost raportate, până acum, 2.395 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19. Numărul celor decedați a ajuns la 72 de oameni și doar o singură persoană a reușit să se vindece de coronavirus. Danemarca a luat măsuri dure pentru a împiedica răspândirea, la fel ca și alte țări europene grav lovite de pandemie: închiderea granițelor, distanțare socială, izolare, întreruperea activităților, lucrul de acasă, interzicerea adunării multor persoane, inclusiv la funeralii. Iar efectele se văd.

„Nu avem o dublare a numărului de infectări la fiecare zi, ci la cinci-șase zile. Nimic nu indică faptul că am putea avea scenariul din Italia”, a spus Lars Ostergaard, de la Universitatea din Aarhus.

Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Cum își fac danezii cumpărăturile în timpul pandemiei pentru a evita aglomerația din supermarketuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.