AcasăDanemarcaSe caută culegători de fructe pentru Danemarca. Selecţia va avea loc la...

Se caută culegători de fructe pentru Danemarca. Selecţia va avea loc la sfârşitul lunii februarie

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoşani.
646x404

In ultima saptamana a lunii februarie2015, va avea loc la Botosani, o selecţie de personal pentru domeniul agricol în Danemarca. Se caută 50 de culegători de mazare, 3 superviser culegători de fructe, 2 specialişti în fertilizarea solului prin intermediul irigaţiilor, 30 de culegători de căpşuni, 20 de culegători de zmeură şi 30 de culegători de căpşuni.

Detaliile fiecărei oferte (descrierea locului de muncă, cerinţe, nivelul limbii străine, salariu, perioada contractului, program, alte beneficii, cazare, termen limită de aplicare sau mod de aplicare) se regăsesc pe www.eures.anofm.ro. Cerinta de limba străină este cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu. Candidaţii trebuie să întocmescă CV-uri după modelul EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, şi să-l transmită la adresa de mail indicată in detaliile fiecarei oferte de loc de muncă. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoşani. Selecţia va avea loc în ultima săptămână a lunii februarie, la Botosani. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Mai multe informatii despre munca se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Citeste mai mult: adev.ro/niqq6y

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca