AcasăPrima pagina"Sindicatul crimei" din Helsingør a fost destructurat. Zeci de români participau la...

„Sindicatul crimei” din Helsingør a fost destructurat. Zeci de români participau la o schema de înselare a bancilor. Cum procedau ?

Pe lînga furturi si spargeri, liderii românilor mai aveau o metoda pe lista infractiunilor. Aduceau români in Danemarca, le faceau acte de rezidenta, CPR si conturi in banca.

Apoi le faceau contracte de munca fictive si pe baza unor declaratii anuale de la Fiscul danez (SKAT) , mergeau la magazine si cumparau electronice de lux, plasme, laptopuri, Iphones,  achizitionand toate aceste pe credit de tipul Credit Istant.Credite pe care ar fi urmat sa le plateasca lunar in 10-15 ani.

Magazinele repsective le faceau actele, normal asistau bucuroase clientii de acest fel, nu vin multi in magazin si vor sa cumpere seturi de plasme de 20.0000 kr bucata. Apoi românii dispareau cu tot cu aparate. In acest fel s-au cumparat diverse electornice de aproape 1 milion de coroane cu banii creditati de la banci cum ar fi E Money Bank, Ikano Finans si Express Bank.

Nordsjællandsk forbrydersyndikat sendt bag tremmer

De to medsigtede er en 50-årig mand fra Helsingør, der lige som den 42-årige blev fængslet i fire uger, mens en 35-årig mand, som »kun« er sigtet for et par forhold, blev fængslet i to uger. Trioen, med den 42-årige som ankermand, har ifølge optaget lån i GE Money Bank, Ikano Finans og Express Bank ved hjælp af årsopgørelser og lønsedler fra en skare af rumænske mænd og kvinder til et samlet beløb på mindst en million kroner. Hvor mange af pengene, de nåede at få udbetalt inden anholdelsen, er uvist, da gårsdagens grundlovsforhør blev holdt for lukkede døre.

Den 42-årige er også sigtet for at have truet og afpresset en kvinde og en mand, og for at have etableret en mindre hær af rumænere til at begå butikstyverier for sig på hele Sjælland fra december sidste år og til anholdelsestidspunktet.

 

 

Nordsjællandsk forbrydersyndikat sendt bag tremmer – MX.dk

 

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

  1. eee era unul care avea cont aici ,din acel oras si care videa pe forumuri pe facebook telefoane i pad etc tot timpul si el lucra la ziare culmea cu chitanta acuma fac eu legatura citind articolul ca erau baietii pe greblat rau acolo

  2. deja danezii nu mai dau credite de genul asta la romani si nu stiam de ce, dar acum m-am lamurit.
    cel mai bine sa inchida granitele inainte sa iasa macel. o sa ajunga danezii sa le dea foc la autocarele cu romani care vin saptamanal si jur ca o sa fiu de partea lor.
    bai hotilor si criminalilor, foamea pe care o faceti in tara aia de cacat, v-a luat mintile.

  3. omu vindea de toate cu numele lui pe contracte si nu numai un device, avea garla le epuiza pe unele veneau altele culmea cum a mai spus cineva mai sus era chiar din orasul mentionat in articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca