Ea avea coleg de echipaj un alt român, în vârstă de 32 de ani. Poliția daneză a amendat cu un total de 255.000 DKK, 34.195 de euro, doi șoferi români de camion și pe angajatorul lor. Amenda a fost plătită a doua zi, relatează poliția daneză.

Camionul era condus de o femeie de 22 de ani și colegul ei de echipaj era un bărbat de 32 de ani, ambii de naționalitate română. Datele tahografului au arătat că ambii șoferi au condus de mai multe ori fără cardul de șofer. Cei doi au recunoscut eroarea și au mărturisit că nu au folosit cardul de șofer în timpul încărcării și descărcării.

„Amendă cumulată de 34 000 de euro arată că autorităţile iau în serios aceste probleme. Nu vom permite că siguranţă drumurilor daneze să fie compromisă de şoferi şi de companii de transport care încalcă regulile. Aceste campioane prezintă un risc ridicat dacă şoferul nu repsectă timpul de odihnă, motiv pentru care continuăm să ne menţinem aplicarea strictă a sancţiunilor”, a spus Henrik Fobian, reprezentant al poliţiei, potrivit soferidinromania.ro.


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.