AcasăStiriTărâm de poveste în Danemarca. Faimosul parc Tivoli împlineşte 175 de ani...

Tărâm de poveste în Danemarca. Faimosul parc Tivoli împlineşte 175 de ani de la înfiinţare Citește mai mult: https://www.publika.md/taram-de-poveste-in-danemarca-faimosul-parc-tivoli-implineste-175-de-ani-de-la-infiintare_2994749.html#ixzz56KhGYZ4I Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebook

Faimosul parc Tivoli din Danemarca împlineşte 175 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, locul fost transformat într-un tărâm de poveste. La intrare a fost construit un enorm iglu, iar întreg parcul a fost ornamentat cu peste un milion de luminițe. Atmosfera este întreținută de muzicanți şi dansatori.

„Tradiţia de a ilumina acest parc datează demult. Aici, întotdeauna a fost o atmosferă caldă şi romantică, dar acum acest loc a devenit şi mai deosebit. Te simţi de parcă eşti într-o altă lume”, a spus un locuitor.

„La intrarea în parc am văzut un iglu şi am fost foarte surprinse. Arăta foarte bine. Acest parc este mereu decorat frumos”, a zis un locuitor.

Autorităţile din Copenhaga se aşteaptă ca, în următoarele săptămâni, parcul să fie vizitat de mii de oameni din toate colţurile lumii.

„În acest parc vin foarte mulţi tineri. Ei sunt impresionaţi, căci văd lucruri noi”, a declarat Jesper Kongshaug, decorator.

Parcul Tivoli a fost construit în anul 1843 de arhitectul Georg Carstensen. Pe teritoriul său este şi o sală de concerte.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca