Tranzacţie surpriză: Cel mai cunoscut antreprenor român de pe piaţa condimentelor a cumpărat două firme din Danemarca

0
750

Levente Bara, proprietarul Supremia Grup, a anunţat achiziţia a două firme din Danemarca, într-o mişcare care marchează o ieşire a firmelor româneşti pe piaţa externă prin preluări ale unor companii din afară. Cele două firme din Danemarca sunt Tamaco Trading şi Tamaco Pak.

“Ne dorim întărirea poziţiei de furnizor pe piaţa Europeană si totodată suntem mândri ca suntem printre primele companii din România care achiziţionează o companie din zona Scandinaviei”, a spus Levente Bara, care în luna decembrie a primit din partea a primit din partea firmei de audit EY titlul de “Antreprenorul anului” în România.

Supremia Grup a avut afaceri de 155 mil. lei (35 mil. euro) în 2014, peste 15% din business fiind realizat de exporturi.

Levente Bara, Supremia: Achiziţia celor două companii daneze va aduce un plus de 10 mil. euro în următorii doi ani

Supremia are în prezent peste 300 de angajaţi şi un portofoliul de 2.000 de clienţi. De asemenea, pe piaţa locală deţine trei magazine proprii de condiment şi o fabrică în Alba.

Tamaco Trading şi Tamaco Pak sunt două companii cu afaceri în zona ingredientelor alimentare, a condimentelor şi ambalajelor cu sediul în Danemarca.

 

http://m.zf.ro/zf-24/tranzactie-surpriza-cel-mai-cunoscut-antreprenor-roman-de-pe-piata-condimentelor-a-cumparat-doua-firme-din-danemarca-14930405

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here