VIDEO Gol superb în prima ligă din Danemarca

3
1224

Unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sfârșit de săptămână a fost reușit în Danemarca, în duelul dintre Esbjerg și Randers, din prima ligă.

Esbjerg s-a impus cu un categoric 4-0, însă primul gol al gazdelor a fost unul senzațional. Youssef Toutouh a izbutit un șut imparabil de la peste 20 de metri, sub transversală, după o preluare excelentă. Reușita atacantului danez a venit în minutul 33 și a fost aplaudată la scenă deschisă de cei peste 7.000 de oameni prezenți pe „Blue Water Arena”.

În urma acestei victorii, Esbjerg a acumulat 35 de puncte în 27 de etape și este pe locul 6 în Danemarca, în timp ce Randers ocupă ultima poziție a podiumului.

sursa :

http://www.digisport.ro/

3 COMENTARII

  1. frate ala numesti tu gol superb?! daca nu ai habar de fotbal si de sport,dc scrii despre ele??..a oky,mai lamurit asa scrii si despre romani si danezi..fara sa ai habar.defapt toate articolele sunt defapt niste fabulatii…..gol ca si ala se intampla zilnic la meciuri de fotbal,nimic iesit din comun….uita-te la golul lui Vlad Chiriches de la FC steaua bucuresti contra celor de la Ajax Amsterdam,,daca vrei sa vezi un super gol, https://www.youtube.com/watch?v=qXFW3Yaom4Y

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here