Vizita Ambasadorului României în oraşul Aallborg

1
1096

În perioada 16-17 aprilie 2013, Ambasadorul Romaniei în Danemarca a efectuat o vizită în oraşul Aallborg, unde a avut întrevederi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti, cu oficialităţi locale, precum şi cu exponenţi ai mediului de afaceri local.

În prima zi a vizitei, 16 aprilie 2013, ambasadorul României în Danemarca s-a întâlnit cu membri ai Asociaţiei de prietenie româno-daneză din localitatea Aalborg (a 3-a municipalitate ca mărime din Danemarca). Membrii Asociaţiei s-au interesat de aspecte consulare, posibilităţile de a fi mai competitivi pe piaţa muncii din Danemarca, găsirea unor modalităţi de creştere a eficienţei funcţionării asociaţiei şi de atragere a mai mulţi români la acţiunile organizate de asociaţie, diversificarea activităţilor culturale.

În ziua de 17 aprilie 2013, ambasadorul României în Danemarca s-a întâlnit cu primarul oraşului Aalborg, Henning Jensen. Au fost analizate posibilităţile de continuare a cooperării tradiţionale dintre locuitorii municipalităţii Aalborg şi cei din judeţul Tulcea, precum şi găsirea unor forme noi de cooperare în special în domenii precum educaţia, cultura, cercetarea, comunicaţiile şi energia regenerabilă. Ambasadorul României a vizitat Centrul cultural Utzon şi compania Aalborg CSP A/S.

Vizita Ambasadorului României în oraşul Aallborg

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here