AcasăPrima paginaSE CAUTA 21 DE MEDICI IN DANEMARCA

SE CAUTA 21 DE MEDICI IN DANEMARCA

Sălăjenii care au absolvit facultatea de medicină şi cunosc limba engleză sau germană foarte bine îşi pot trimite, până în data de 26 iunie, candidaturile pentru unul din cele 21 de posturi de medic scoase la concurs de spitalele din mai multe regiuni din Danemarca.
Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Eures, se doreşte angajarea a 21 de doctori specialişti, respectiv 5 medici radiologi şi câte 2 posturi pe specialităţile radiologie mamara, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie şi medicină internă. Locurile de muncă vacante se află în spitale din cele 5 regiuni ale ţării. Salarizarea pentru aceste posturi se va face conform contractului colectiv de muncă în domeniu. Salariul de pornire în primele luni, când se participă şi la cursuri de limba daneză, este de aproximativ 6.000-7.000 de euro brut lunar, acesta urmând să se majoreze, în funcţie de calificare, experienţă şi funcţia deţinută. Cei care vor opta pentru aceste posturi trebuie să ştie că vor fi beneficia şi de asistenţă pentru găsirea unei locuinţe, vor primi consultanţă pentru obţinerea autorizaţiei daneze de medic specialist şi permis de şedere, iar în cazul în care doresc să-şi ducă şi familia, angajatorul îi va ajuta la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă, precum şi la găsirea unei instituţii de învăţământ pentru copii. Durata contractului va fi nelimitată, medicii urmând să lucreze 37 de ore pe săptămână.

mai mult la : http://www.salajeanul.ro/se-cauta-21-de-medici-in-danemarca-salariile-ajung-pana-la-7-000-de-euro-pe-luna-5233

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
<