Ceva chiar e putred în Danemarca. Un fotbalist a plecat de la echipă din cauza unui coechipier care s-a „cuplat” cu soţia sa: „M-a înjunghiat pe la spate”

0
808

De-a lungul timpului, fotbaliştii au plecat sau au fost daţi afară de la echipe din motive foarte variate, dar un caz din Danemarca, din chiar prima ligă, pare să le întreacă pe toate.

onas Borring (31 de ani), al doilea marcator al lui Randers, locul 6 în prima ligă din Danemarca, a plecat de la echipă după ce a aflat că un alt coechipier, mijlocaşul defensiv Christian Keller (35 de ani) are o relaţie amoroasă cu soţia sa, Kira. Chiar dacă s-a despărţit de femeia care i-a dăruit doi copii, Borring locuieşte încă în aceeaşi casă cu soţia sa şi nu a putut trece peste faptul că ea a început o relaţie cu coechipierul său la doar câteva luni după ce s-au despărţit, motiv pentru care a anunţat că va pleca de la echipă.

„Kira a decis la finalul lui 2015 că nu mai vrea să fie cu mine şi suntem separaţi. Totuşi, locuim în aceeaşi casă şi avem doi copii. Suntem, practic, încă soţ şi soţie. Situaţia a avut un impact imens asupra noastră şi eu nu mai pot juca la Randers alături de Keller. Acesta a încălcat regula numărul unu din vestiar. M-a înjunghiat pe la spate”, şi-a motivat Borring decizia, citat de Digi Sport.

b2

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/ceva-chiar-e-putred-in-danemarca-un-fotbalist-a-plecat-de-la-echipa-din-cauza-unui-coechipier-care-s-a-cuplat-cu-sotia-sa-m-a-injunghiat-pe-la-spate-15104909

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here