AcasăRumænereMinistrul Justitiei Tudorel Toader s-a întîlnit cu ambasadorul si ministrul de justitie...

Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a întîlnit cu ambasadorul si ministrul de justitie din Danemarca. „Spalati-va pe cap cu infractorii români, sa-i tineti sanatosi acolo”

Comunicat de presă privind întrevederea dintre domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, și E.S. domnul Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul Regatului Danemarcei în România

Astăzi, 6 iunie 2017, domnul prof.univ.dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, și doamna conf. univ. dr. Marieta SAFTA, secretar de stat, au primit vizita E.S. domnul domnul Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul Regatului Danemarcei în România.

În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte referitoare la îmbunătățirea condițiilor de detenție, prin prisma cooperării judiciare în materie penală dintre România și Regatul Danemarcei, a jurisprudenței recente a CJUE și a hotărârii pilot a CEDO în cauza Rezmiveș și alții împotriva României.

De asemenea, discuțiile au mai vizat pregătirea exercitării Președinției Consiliului UE de către România, precum și continuarea progreselor în domeniul consolidării sistemului judiciar, în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare.

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare între cele două state și reafirmarea sprijinului reciproc.

http://www.just.ro/comunicat-de-presa-privind-intrevederea-dintre-domnul-prof-univ-dr-tudorel-toader-ministrul-justitiei-si-e-s-domnul-karsten-vagn-nielsen-ambasadorul-regatului-danemarcei-in-romania/

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca