Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a întîlnit cu ambasadorul si ministrul de justitie din Danemarca. „Spalati-va pe cap cu infractorii români, sa-i tineti sanatosi acolo”

0
724

Comunicat de presă privind întrevederea dintre domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, și E.S. domnul Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul Regatului Danemarcei în România

Astăzi, 6 iunie 2017, domnul prof.univ.dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, și doamna conf. univ. dr. Marieta SAFTA, secretar de stat, au primit vizita E.S. domnul domnul Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul Regatului Danemarcei în România.

În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte referitoare la îmbunătățirea condițiilor de detenție, prin prisma cooperării judiciare în materie penală dintre România și Regatul Danemarcei, a jurisprudenței recente a CJUE și a hotărârii pilot a CEDO în cauza Rezmiveș și alții împotriva României.

De asemenea, discuțiile au mai vizat pregătirea exercitării Președinției Consiliului UE de către România, precum și continuarea progreselor în domeniul consolidării sistemului judiciar, în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare.

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare între cele două state și reafirmarea sprijinului reciproc.

http://www.just.ro/comunicat-de-presa-privind-intrevederea-dintre-domnul-prof-univ-dr-tudorel-toader-ministrul-justitiei-si-e-s-domnul-karsten-vagn-nielsen-ambasadorul-regatului-danemarcei-in-romania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here