Acasă Copenhaga Crima si pasiune în Danemarca. Jurnalista suedeză aflată la bordul unui submarin...

Crima si pasiune în Danemarca. Jurnalista suedeză aflată la bordul unui submarin a fost găsită moartă, aruncată în mare în Danemarca UPDATE

-

Jurnalista suedeză Kim Wall, declarată dispărută pe 11 august, a murit la bordul submarinului inventatorului danez Peter Madsen, care i-a aruncat apoi cadavrul în mare, potrivit mărturisirii acestuia ce a fost dată publicității luni de autoritățile din Danemarca.

UPDATE Proprietarul submarinului artizanal danez Nautilus a declarat că jurnalista suedeză dată dispărută din 11 august a murit accidental, la bordul submersibilului şi că i-a aruncat trupul în mare, a anunţat luni poliţia daneza, citată de Paris Match.

Jurnalista suedeză, dispărută pe 11 august, a murit la bordul submarinului unui inventator danez. Bărbatul se numeşte Peter Madsen şi este acuzat de omucidere involuntară prin neglijență, „a declarat pentru Poliție și în fața unui tribunal că la bordul submarinului său s-a produs un accident care a dus la moatea lui Kim Wall, pe care a aruncat-o apoi în apă, într-o zonă deocamdată neidentificată din Golful Koge”, la sud de Copenhaga, a precizat Poliția daneză într-un comunicat.

Pe 11 august, autoritățile daneze au anunțat că au demarat operațiunile de căutare a submarinului Nautilus, cel mai mare submersibil din lume (18 metri în lungime) în momentul lansării sale, în urmă cu nouă ani, care dispăruse cu o zi în urmă în strâmtoarea Oresund ce desparte Danemarca de Suedia, cu două persoane la bord, potrivit Agerpres.

 

Jurnalista suedeză aflată la bordul unui submarin a fost găsită moartă, aruncată în mare UPDATE

 

donate to mapamond media. pick your platform

PayPal me
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read