YSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează cel de-al 90-lea magazin din România pe 13 august 2020, la Moșnița Nouă, lângă Timișoara. Cu o suprafață totală de 1.335 de metri patrati, magazinul JYSK din Moșnița Nouă se află pe strada Principală nr. 2, și va deservi atât clienții din localitate, cât și pe cei din sud-vestul Timișoarei.

„Ducem mai departe planurile noastre de expansiune, în ciuda acestei perioade atipice. De câțiva ani ne îndreptăm atenția și spre orașele mici și ne dorim să fim prezenți chiar și în orașe cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Moșnița Nouă devine acum cea mai mică localitate în care inaugurăm un magazin JYSK în România, având puțin peste 6.000 de locuitori. Este însă o zonă cu potențial, așa cum sunt multe localități mici situate in proximitatea marilor municipii. Credem că este important să fim aproape de clienții noștri, deoarece aceștia caută din ce în ce mai mult magazine în proximitatea locuinței lor”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

În noul magazin JYSK Moșnița Nouă clienții vor găsi un sortiment variat de produse pentru casă. În perioada 13 – 19 august 2020, cu ocazia deschiderii, vor exista oferte speciale cu reduceri de până la 75% la categorii de produse precum saltele, perne, prosoape, covorașe de baie, perdele, lenjerii de pat și cearceafuri și mobilier de interior.

JYSK Moșnița Nouă va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

JYSK mai are trei magazine în Timișoara.

mai mult la  /www.wall-street.ro/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.