AcasăStiriSurpriză emoţionantă pentru jucătorii danezi, la plecarea spre Euro 2012 VIDEO

Surpriză emoţionantă pentru jucătorii danezi, la plecarea spre Euro 2012 VIDEO

Fotbaliştii naţionalei Danemarcei şi pasagerii de pe aeroportul Kastrup, din Copenhaga, au avut parte de o surpriză plăcută înainte de decolarea echipei reprezentative spre Polonia.

Naţionala de fotbal a Danemarcei a plecat spre Kolobrzeg, oraşul polonez de la Marea Baltică unde va fi cazată pe durata turneului final al Euro 2012. Înainte de decolarea de pe aeroportul Kastrup, din Copenhaga, trupa condusă de Morten Olsen a avut parte de o surpriză emoţionantă.

În timp ce jucătorii dădeau declaraţii şi ofereau autografe fanilor, forfota specifică aeroporturilor a fost întreruptă de un grup care a început să cânte imnul naţional, în semn de susţinere a echipei reprezentative. Mirarea şi emoţia a fost mare atât printre jucători, cât şi printre ceilalţi pasageri.

Surpriza a fost pusă la cale de cea mai mare bancă daneză, Danske Bank, ca ultim mesaj de susţinere, înaintea decolării. Danemarca face parte din grupa B la Euro 2012, alături de Olanda, Germania şi Portugalia, cea mai grea grupă a turneului final.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca