AcasăStiriToata massmedia daneza urla furios împotriva românilor. Si ce daca, lumea merge...

Toata massmedia daneza urla furios împotriva românilor. Si ce daca, lumea merge la balet sa vază spagaturi si mers pe vărfuri

Ambasadorul României în Danemarca, Viorel Ardeleanu, a participat la spectacolul de balet şi muzică clasică organizat de compania Verdens Ballet, în ziua de 15 iulie, în localitatea Skagen din nordul Iutlandei.

În cadrul spectacolului, organizat şi prezentat de către binecunoscutul tenor danez Jens-Christian Wandt,  au dansat doi dintre cei mai mari balerinii ai lumii, Alina Cojocaru (România) şi Johan Kobborg (Danemarca), care au prezentat momente din cele mai bune spectacole ale lor.

Balerina Alina Cojocaru este considerată una dintre cele mai mari balerine din toate timpurile, de două ori câştigătoare a prestigiosului trofeu Prix Benois de la Danse şi declarată balerina deceniului în 2010. Împreună cu binecunoscutul balerin, director artistic şi partener Johan Kobborg, marea balerină româncă Alina Cojocaru participă la un turneu în Danemarca în perioada 15-19 iulie 2013.

 

sursa :

Participarea ambasadorului României ca invitat la spectacolul de balet şi muzică clasică organizat de compania Verdens Ballet în ziua de 15 iulie 2013, la Skagen


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura