AcasăStiriToata massmedia daneza urla furios împotriva românilor. Si ce daca, lumea merge...

Toata massmedia daneza urla furios împotriva românilor. Si ce daca, lumea merge la balet sa vază spagaturi si mers pe vărfuri

Ambasadorul României în Danemarca, Viorel Ardeleanu, a participat la spectacolul de balet şi muzică clasică organizat de compania Verdens Ballet, în ziua de 15 iulie, în localitatea Skagen din nordul Iutlandei.

În cadrul spectacolului, organizat şi prezentat de către binecunoscutul tenor danez Jens-Christian Wandt,  au dansat doi dintre cei mai mari balerinii ai lumii, Alina Cojocaru (România) şi Johan Kobborg (Danemarca), care au prezentat momente din cele mai bune spectacole ale lor.

Balerina Alina Cojocaru este considerată una dintre cele mai mari balerine din toate timpurile, de două ori câştigătoare a prestigiosului trofeu Prix Benois de la Danse şi declarată balerina deceniului în 2010. Împreună cu binecunoscutul balerin, director artistic şi partener Johan Kobborg, marea balerină româncă Alina Cojocaru participă la un turneu în Danemarca în perioada 15-19 iulie 2013.

 

sursa :

Participarea ambasadorului României ca invitat la spectacolul de balet şi muzică clasică organizat de compania Verdens Ballet în ziua de 15 iulie 2013, la Skagen

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca