AcasăCopenhagaUniunea Salvați România : Mihai-George Forlafu, de 6 ani în Danemarca, candidează...

Uniunea Salvați România : Mihai-George Forlafu, de 6 ani în Danemarca, candidează la alegerile europarlamentare

Mihai-George Forlafu are 31 de ani și lucrează în IT. De peste 6 ani locuiește în Copenhaga, Danemarca, unde a studiat Informatică la Universitatea de Design și Tehnologie. În prezent se specializează în securitate cibernetică, activitate pe care o duce în paralel cu munca sa.

S-a alăturat USR în 2017. În urma tragediei de la Colectiv, când și-a pierdut o cunoștință, a început să acorde mai multă atenție politicii din România. Își amintește că “oamenii mureau cu zile și ministrul spunea că avem de toate, deși lipseau o mulțime de medicamente de bază din spital”. Acela a fost momentul în care a realizat că România nu poate continua cu vechii politicieni, iar pentru a-i înlocui este nevoie de implicarea oamenilor noi.

A hotărât să candideze la alegerile europarlamentare pentru că își dorește să ducă România în rândul celor mai puternice state europene. Mihai spune că avem o șansă extraordinară să umplem spațiul lăsat liber de ieșirea Marii Britanii și trebuie să o fructificăm eficient.

În Parlamentul European vrea să găsească soluții pentru problemele viitorului apropiat, printre acestea numărându-se piața muncii, migrația și schimbările climatice. Crede că cele trei sunt puternic legate între ele și trebuie tratate mai mult împreună decât separat. Implicarea mai activă a Europei în stimularea economiei țărilor africane este una dintre soluțiile pe care le va sprijini în combaterea migrației. De asemenea, vrea să-și folosească experiența sa în IT pentru a se implica în proiecte de “Smart Investments” în infrastructură și energie, dar și proiecte ce privesc schimbarea climatică.

Mihai este unul dintre candidații înscriși în cursa internă a USR pentru alegerile europarlamentare.

Cunoaște-l mai bine aici www.usr.ro/euro.

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura