AcasăStiriANTONIA şi soţul au plecat DE URGENŢĂ în DANEMARCA

ANTONIA şi soţul au plecat DE URGENŢĂ în DANEMARCA

Cea mai surprinzătoare despărţire din mondenul românesc, cea dintre super-starul Antonia şi Vincenzo Castellano, s-ar putea să nu se mai producă.

Şi asta pentru că cei doi soţi au plecat într-o călătorie în Danemarca. Potrivit surselor stl.ro, cei doi soţi au decis să meargă în statul nordic deoarece este ţara cu cei mai mulţi mormoni din Europa.

Cum Antonia are această religie, artista ar căuta în Danemarca raţiunea de care are mare nevoie în acest moment-cheie din viaţa sa, mai ales că ea şi Vincenzo au un copil împreună.

“După americani, danezii au cei mai mulţi mormoni. Mormonii sunt de 162 de ani în Danemarca. Mai mult decât atât, majoritatea străinilor din Utah (n.r. statul cu cei mai mulţi mormoni din SUA) sunt danezi. La Copenhaga se află un important templu mormon, drept pentru care Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă din Statele Unite a trimis un SuperIntendent la Copenhaga şi probabil Antonia şi soţul ei s-au dus acolo pentru a discuta cu el şi a încerca să medieze aceasta problemă. Este o problemă foarte delicată, pentru că mormonii sunt categoric împotriva divorţului. La fel de bine, este posibil ca, în cazul în care nu vor putea ajunge la un numitor comun, cei doi să ceară permisiunea SuperIntendentului pentru a divorţa”, spune sursa publicaţiei citate.

Vestea despărţirii dintre Antonia şi Vincenzo Castellano a fost anunţată chiar de acesta din urmă. Vincenzo a spus că este sigur că Antonia nu l-a înşelat, dar a adăugat că aceasta a început să pună cariera în faţa familiei pe lista priorităţilor în viaţă. După anunţarea veştii, socrul vedetei a venit la rându-i cu un anunţ-şoc: cântăreaţa este din nou însărcinată.

ANTONIA şi soţul au plecat DE URGENŢĂ în DANEMARCA

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
Cornel on