AcasăStiriAstazi: Ambasada reprezinta Romania la Festivalul International de la sediul primariei...

Astazi: Ambasada reprezinta Romania la Festivalul International de la sediul primariei din Copenhaga. Facem pariu ca se da vin românesc la stand ? Asociatia de prietenie a fost invitata ?

România – reprezentată la Festivalul Internaţional organizat de Confederaţia Culturală a Organizaţiilor Non-guvernamentale Internaţionale (Copenhaga, 18 octombrie 2013)

La 18 octombrie 2013, la sediul primăriei oraşului Copenhaga, se va desfăşura Festivalul Internaţional organizat de Confederaţia culturală a Organizaţiilor Non-guvernamentale Internaţionale (KUKS). Evenimentul este dedicat prezentării publicului danez şi internaţional a tradițiilor din cele 30 de state participante, în scopul promovării specificului acestora şi celebrării diversităţii culturale.

Ambasada României la Copenhaga va reprezenta statul român la acest festival.

Participarea la festival este permisă în baza invitaţiilor din partea organizatorilor (KUKS).

Detalii suplimentare:

KUKS reuneşte peste 70 de organizaţii non-guvernamentale (institute culturale, asociaţii de prietenie etc.) cu sediul în Danemarca. KUKS are o tradiţie de peste patru decenii în derularea proiectelor dedicate promovării  bunelor relaţii între state prin celebrarea diversităţii culturale. KUKS este patronat de ASR prinţul Henrik al Danemarcei.

 

România – reprezentată la Festivalul Internaţional organizat de Confederaţia Culturală a Organizaţiilor Non-guvernamentale Internaţionale (Copenhaga, 18 octombrie 2013)

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca