AcasăStiriCum a fost jefuit cetăţeanul danez: "M-au chemat la un spriţ. Apoi,...

Cum a fost jefuit cetăţeanul danez: „M-au chemat la un spriţ. Apoi, doi dintre ei au plecat afară să ia ceva şi au revenit la 30 de minute”

Cetăţeanul danez jefuit joi, într-un apartament din Capitală, spune că hoţii i-au furat un ceas de colecţie în valoare de aproximativ 15.000 de euro şi un inel de platină cu diamante de peste 30.000 de euro.

Bărbatul a fost duminică la Secţia 19 din Capitală, care anchetează jaful petrecut în 3 ianuarie, într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei.

El a declarat, la ieşirea din Secţia 19 de Poliţie, că persoanele care l-au jefuit erau mascate, îmbrăcate în negru şi s-au dat drept poliţişti în momentul în care au intrat în apartament unde acesta se afla „la un spriţ” cu prietenii lui români.

„M-au chemat la un spriţ. Apoi, doi dintre ei au plecat afară să ia ceva şi au revenit la 30 de minute, iar între timp, la 20 de minute, au venit infractorii peste noi”, a precizat cetăţeanul danez.

El a precizat că se numeşte Alfred Rasmusen, are 42 de ani, a plecat din România în Danemarca de peste 20 de ani, are cetăţenie daneză şi este „ex-model”.

Potrivit lui Rasmusen, jefuitorii l-au trântit pe burtă, l-au încătuşat de mâna dreaptă, de la care i-au luat ceasul, iar de la mâna stângă i-au luat inelul.

mai mult la : http://www.gandul.info/news/cum-a-fost-jefuit-cetateanul-danez-m-au-chemat-la-un-sprit-apoi-doi-dintre-ei-au-plecat-afara-sa-ia-ceva-si-au-revenit-la-30-de-minute-10432113

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
eugen on