DANEMARCA. Între rolul de prostituată şi cel de părinte: „Dorinţa sa cea mai arzătoare este să fie o mamă bună pentru copii”

0
828
o-2-900
Bonnie Cleo Andersen este mama a trei copii. Michella, fiica cea mare, are 16 ani, Oliver are 15, iar Noa, fiul cel mic, are doar şase ani. Pe lângă „slujba” de mama iubitoare, Bonnie mai are una: este prostituată şi lucrează legal într-o casă micuţă dintr-un sat din estul Danemarcei.

Povestea femeii a fost făcută publică de fotograful Marie Hald, care a povestit, într-un mail destinat publicaţiei americane „Huffington Post”, cum a cunoscut-o pe Bonnie. „Ni s-a dat mână liberă în realizarea proiectului. Mereu am fost interesată de subiectul prostituţiei, cu atât mai mult cu cât este legală în Danemarca. Îmi doream mult să găsesc o femeie care nu se încadra în stereotipul prostituatei, îmi doream o femeie cu familie, care duce o viaţă cât se poate de normală. Aşa am dat de Bonnie, pentru realizarea unui proiect în ultimul semestru de facultate”, povesteşte Marrie, care i-a dat de urmă prostituatei prin intermediul unui website. Fotograful a mers la bordelul în care lucra Bonnie şi a stat cu ea la poveşti timp de două ore, timp în care clienţii soseau, unul după celălalt. „Am stat acolo şi am mâncat ciocolată în timp ce o auzeam „«făcându-şi meseria». A fost un început sălbatic”, îşi aminteşte aceasta.

Citeste mai mult: adev.ro/neda2q

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here