AcasăStiriDanezii sunt eliminaţi de la Euro, iar vedeta Bendtner e în centrul...

Danezii sunt eliminaţi de la Euro, iar vedeta Bendtner e în centrul unui scandal

Danezii sunt eliminaţi de la Euro, iar vedeta Bendtner e în centrul unui scandal. Cu Portugalia, 2-3, “vârful” a dat două goluri, prilej pentru a face reclamă unei case de pariuri.

UEFA a deschis imediat o anchetă pentru că atacantul a încălcat regulamentul privind sponsorizarea şi pe lângă sancţiunea financiară, cea mai mare din istoria Euro, el va fi suspendat şi un meci din cadrul CM 2014.

Numele firmei era inscripţionat pe chiloţi şi, după reuşite, danezul îşi lăsa şortul în jos, îşi ridica tricoul şi lăsa să se vadă „sponsorul”.

Însă gestul l-a costat. A încălcat articolul 18 al regulamentului UEFA, ce interzice jucătorilor să aibă reclame pe echipamentele de la Euro.

Oficialii au finalizat ancheta privind „conduita necorespunzătoare” şi au decis să-l penalizeze cu 100.000 de euro şi o partidă va stat pe tuşă.

„Această suspendare este valabilă pentru Cupa Mondială din 2014, începând cu meciurile de calificare”, se arată pe site-ul oficial al UEFA. Danemarca va avea prima dispută din preliminarii contra Cehiei, la data de 8 septembrie.

„E doar o pereche de boxeri norocoşi, pe care i-am purtat şi în primul meci, şi înaintea turneului. Nu ştiam că încalc vreo regulă”, s-a apărat atacantul de 24 de ani al lui Arsenal, care poate face apel în trei zile.

 

sursa :

http://m.click.ro/a/0_1416458424.html

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca