În timp ce statul nu are bani, românii din Danemarca, mobilizare fantastică pentru tânărul ucis în bătaie

0
1064

Mobilizare fantastica a romanilor din Danemarca pentru aducerea in tara a trupului tanarului din Piatra- Neamt, ucis in bataie la sfarsitul saptamanii trecute (Vezi AICI imprejurarile in care s-a produs tragedia!)

In tot acest timp, familiei i s-a comunicat de la ambasada Romaniei din Danemarca si de la Ministerul de Externe, ca fondurile pentru astfel de operatiuni s-au epuizat.

Comunitatea romanilor din Danemarca a dat dovada de unitate si in mai putin de 24 de ore a reusit sa stranga peste 4.000 de euro, suma necesara fiind de 3.000 de euro. Mai mult, fratele lui Marian Tucan (tanarul ucis in varsta de 27 de ani) a fost contactat de romanii din Danemarca si sprijinit. Ionut a primit mese calde si i s-a oferit cazare. El  se afla acolo de duminica, a doua zi dupa ce fratele sau a fost gasit inconstient pe strada si a trecut prin clipe dramatice, Marian dandu-si ultima suflare in bratele sale marti (22 august), pe patul unui spital unde a ajuns in coma profunda.

Povestea de viata a celui omorat in bataie si a fratilor sai este una cat se poate de impresionanta si o vom relata pe larg in zilele urmatoare. Marian Tucan plecase pentru a munci in Danemarca, in urma cu doar doua luni. De-a lungul timpului, el muncise in mai multe state europene.

Familia lui Marian Tucan transmite prin intermediul nostru, mii de multumiri celor care s-au oferit sa-i ajute.

Ionut CORFU articol complet la :  https://tvmneamt.ro/in-timp-ce-statul-nu-are-bani-romanii-din-danemarca-mobilizare-fantastica-pentru-tanarul-ucis-in-bataie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here