O asociatie din Danemarca sterilizeaza gratuit cainii si pisicile din Timisoara

0
940

O noua campanie de sterilizare a animalelor va incepe saptamana viitoare, la Timisoara. Reprezentantii unui ONG din Danemarca vin in orasul de pe Bega pentru a steriliza gratuit 100 de caini si pisici care au stapan.

Campania se va desfasura in perioada 20 – 27 octombrie la adapostul Danyflor, iar pana atunci, proprietarii de animale trebuie sa se inscrie pe o lista de asteptare la asociatia ACT Timisoara, care este partenera in aceasta campanie.

In acest proiect de voluntariat se vor implica doi medici veterinari, o studenta la Facultatea de Medicina Veterinara si o asistenta veterinara, cu totii din Danemarca. Ei vor veni la Timisoara special pentru aceasta campanie. Totodata, medicii danezi vor dona asociatiei materialele sanitare si medicamentele necesare campaniei de sterilizare.

“Am inteles ca au nevoie cu disperare de o echipa de medici veterinari care sa lucreze voluntar, pentru ca asociatia din Timisoara nu are fonduri”, a spus vicepresedintele ONG-ului din Danemarca.

In Timisoara exista o Hotarare de Consiliu Local care ii obliga pe cetateni sa isi sterilizeze cainii pe care ii detin si care nu sunt de rasa.

O asociatie din Danemarca sterilizeaza gratuit cainii si pisicile din Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here