Povestea unei tinere din Chișinău care studiază în Danemarca

0
1035

Anual, interesul tinerilor cu privire la posibilitatea de a urma o facultate în străinătate crește. Unii încep prin a se interesa prima dată de costurile de școlarizare și de trai, iar alții se gândesc deja la ce companie vor să se angajeze după finalizarea celor trei ani de studiu. Informații despre viața de student în țări precum Marea Britanie, Olanda, Danemarca și, totodată, România vor găsi tinerii din Republica Moldova la cea de-a 12-a ediție RIUF,  Romanian International University Fair  pe 21 martie, la Iași.

Studiile în străinătate reprezintă o provocare mult așteptată și gustată de unii tineri sau, dimpotrivă, o provocare la care nu răspund alți tineri. Irina Duracov, absolventă a unui liceu din Chișinău a ales să spună “da” studiului în străinătate. Mai mult decât atât, Irina s-a pregătit încă din clasele gimnaziale pentru acest moment important din viața ei.

A fost acceptată la o importantă universitate din Londra însă pe ultima sută de metri s-a răzgândit și a ales o altă destinație de studiu. Acum studiază International Sales and Marketing Management la VIA University College în Danemarca și, deși a întâmpinat greutăți, Irina este foarte încântată de alegerea făcută și încurajează și alți tineri din Republica Moldova să îndrăznească să ia o decizie care ar putea să le schimbe viitorul.

 

…   mai mult la :

Povestea unei tinere din Chișinău care studiază în Danemarca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here