AcasăCopenhagaSi totusi ceva s-a întîmplat. Contul de Facebook al Consulatului României la...

Si totusi ceva s-a întîmplat. Contul de Facebook al Consulatului României la Copenhaga este în continuare închis. Pentru că gugustucii de la Consulat au publicat fara permisiunea MAE un atac împotriva statului danez

O musamalizare tipic româneasca pentru o posibila criza diplomatica.  Al lu’ Ilie Gicacalorie, finuțu lu Werner, ce zice ?

EXCLUSIV. Mesaj alarmant al Secției Consulare a României în Danemarca pentru părinții români. Învățați să recunoască semnele că vor rămâne fără copii; Ce spune MAE….

Mesaj alarmant al Secției Consulare a României în Danemarca. Un mesaj publicat pe o pagină de Facebook a Ambasadei României în Copenhaga i-a alarmat pe românii cu copii care trăiesc în această țară. Postarea îi avertizează pe părinți asupra riscurilor ca minorii să fie preluaţi de către autorităţile daneze. Ministerul Afacerilor Externe a transmis, la solicitarea Libertatea, că informațiile postate pe contul de Facebook al Ambasadei s-au circumscris cazuisticii cu care secția consulară s-a confruntat, exemplele menționate fiind sesizate de cetățenii români care s-au adresat misiunii diplomatice pentru acordarea asistenței consulare.

( imaginile sînt de la consulat, alegerile prezidentiale din 2014. Atunci ciumetii de la Rumæniens Ambassade au chemat politia împotriva propriilor cetateni care doreau sa voteze. REMEMBER, REMEMBER THAT DAY IN NOVEMBER !!! )

UPDATE ora 15.40 Ministerul Afacerilor Externe arată că ”protecția minorilor cetățeni români în străinătate, în special a celor aflați în statele din nordul Europei, constituie o constantă a asistenței consulare a misiunilor diplomatice ale României din aceste state, una dintre liniile de acțiune fiind cea a informării și conștientizării cetățenilor români asupra prevederilor legislative și practicii serviciilor locale de protecție a copilului.

UPDATE 13.00: Contactati de jurnaliștii Libertatea, reprezentanții Ambasadei României la Copenhaga au afirmat că precizările în acest caz vor fi făcute de Ministerul Afacerilor Externe.

Mesajul a fost publicat pe pagina AmbasadaRomaniei Copenhaga, care nu este pagina oficială a Ambasadei României din Danemarca. Este vorba, de fapt, despre un cont administrat de secția consulară, informație confirmată pentru Libertatea de surse din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

În mesajul publicat, românii din Danemarca sunt avertizați cu privire la riscurile ca minorii să fie luaţi de autorităţile daneze de lângă părinţi și sunt prezentate câteva exemple în care s-au produs astfel de situaţii, fără însă a vorbi de cazuri concrete. Astfel, părinții români din Danemarca sunt atenționați că riscă să rămână fără copii dacă se consideră că minorul nu este „la fel” ca ceilalți, dacă sunt raportate abuzuri între membrii familiei, dacă părinţii au datorii sau dacă aceştia suferă de boli cu tratament îndelungat.

mai mult la :   www.libertatea.ro/ultima-ora/mesaj-alarmant-al-sectiei-consulare-romaniei-in-danemarca-1849983


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura