Urmările tragediei de la Paris: ce măsuri iau danezii la meciul cu Suedia lui Ibra

0
904

Federația Daneză de Fotbal a anunțat înăsprirea măsurilor de securitate pentru returul cu Suedia, din barajul pentru accederea la Campionatul European din 2016.

Nordicii rămân în alertă, după atentatele teroriste care au avut loc vineri, la Paris și care au vizat inclusiv arena Stade de France, în timpul meciului dintre Franța și Germania. În turul barajului dintre Suedia și Danemarca, disputat la Solna sâmbătă, chiar a doua zi după atacurile soldate cu peste 120 de morți, securitatea pe Friends Arena a fost suplimentată.

Danezii au anunțat că vor fi controale amănunțite la intrare și le recomandă spectatorilor să vină mai devreme la stadion, pentru a evita aglomerarea.

Fodbold EM Gruppe B  Danmark - Tyskland (1-2)

40.000 de spectatori se anunță marți la Copenhaga: 38.000 de danezi și 2.000 de suedezi.

Nu doar în sport se înăsprește securitatea, după tragedia de la Paris. Luni, la Bruxelles, acolo unde se află și sediul Parlamentului European, poliția a arestat o persoană care avea legături cu atentatele din capitala Franței și care provine din Molenbeek, o comună din acea zonă, locuită de mulți musulmani și care e atent urmărită de autoritățile belgiene.

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Euro+2016/Tragedia+de+la+Paris+inaspreste+masurile+de+securitate+danezii+a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here