AcasăDanemarcaFamilie din România, prinsă la furat în Danemarca: Copilul a fost implicat...

Familie din România, prinsă la furat în Danemarca: Copilul a fost implicat direct în comiterea infracțiunii (VIDEO)

Furtul din magazine a devenit un sport frecvent practicat de românii plecați în străinătate. Cel mai recent videoclip are în prim-plan o familie de români surprinsă la furat într-un magazin din Danemarca.

Potrivit poliției daneze, aceștia au reușit să subtilizeze încasările unui magazin de haine în doar 20 de secunde, scrie mariustuca.ro.

„Este un caz extrem de rar, să întâlnești copii implicați direct în comiterea infracțiunii, dar se pare că este un mod deliberat de acțiune, o strategie, prezența minorului în câmpul de acțiune oferind mai multă încredere în potențialii cumpărători, și deci relaxare, vânzătorului”, a comentat un comisar de poliție danez.

Bărbatul din imagini a fost arestat la o săptămână după furt, femeia fiind căutată de poliție în continuare. Se bănuiește că cei doi ar mai fi vinovați de cel puțin încă patru furturi din magazine

http://www.b1.ro/stiri/externe/familie-din-romania-prinsa-la-furat-in-danemarca-copilul-a-fost-implicat-direct-in-comiterea-infractiunii-video-122518.html


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura