Familie din România, prinsă la furat în Danemarca: Copilul a fost implicat direct în comiterea infracțiunii (VIDEO)

0
777

Furtul din magazine a devenit un sport frecvent practicat de românii plecați în străinătate. Cel mai recent videoclip are în prim-plan o familie de români surprinsă la furat într-un magazin din Danemarca.

Potrivit poliției daneze, aceștia au reușit să subtilizeze încasările unui magazin de haine în doar 20 de secunde, scrie mariustuca.ro.

„Este un caz extrem de rar, să întâlnești copii implicați direct în comiterea infracțiunii, dar se pare că este un mod deliberat de acțiune, o strategie, prezența minorului în câmpul de acțiune oferind mai multă încredere în potențialii cumpărători, și deci relaxare, vânzătorului”, a comentat un comisar de poliție danez.

Bărbatul din imagini a fost arestat la o săptămână după furt, femeia fiind căutată de poliție în continuare. Se bănuiește că cei doi ar mai fi vinovați de cel puțin încă patru furturi din magazine

http://www.b1.ro/stiri/externe/familie-din-romania-prinsa-la-furat-in-danemarca-copilul-a-fost-implicat-direct-in-comiterea-infractiunii-video-122518.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here