AcasăStiriHopa ! :)) Vine dom' doctor în vizita la dom' ambasador (Vineri...

Hopa ! :)) Vine dom’ doctor în vizita la dom’ ambasador (Vineri 24 mai)

Vineri, 24 mai, primarul general al capitalei, domnul Sorin Oprescu, va face o vizita Ambasadei României la Copenhaga. Dânsul și-a exprimat dorința de a se întâlni cu studenții români, și de a discuta despre oportunitățile profesionale din București. Cei interesați sunt bineveniți Vineri, 24 mai 2013, ora 16:30, la Reședința Ambasadorului, Engskiftevej 1, 2100, Copenhaga.

Mesajul domnului Ambasador Viorel Ardeleanu despre vizita lui domnului primar general, Sorin Oprescu:

„Este o oportunitate deosebita, dupa parerea mea, sa ascultati din partea primarului general al Bucurestiului planurile sale pentru urmatorii 4 ani. Bucurestiul inseamna 25% din economia Romaniei, are o populatie de peste 2 milioane locuitori si are un PIB pe cap de locuitor peste media UE.

In Bucuresti sunt multe oportunitati pentru voi si cu aceasta ocazie voi puteti sa ii solicitati direct ceva primarului general sau sa ii faceti anumite sugestii ce v-ar putea ajuta in viitor. Dr. Oprescu este o personalitate carismatica si cu un stil de conversatie foarte atractiv. Este un exercitiu foarte bun pentru voi si va recomand sa nu il pierdeti.”

Vineri, 24 mai, 16:30, Reședința Ambasadorului, Engskiftevej 1, 2100, Copenhaga. copenhaga.mae.ro

Vineri, 24 mai, primarul general al capitalei, domnul Sorin Oprescu, va face o vizita Ambasadei României la Copenhaga. Dânsul și-a exprimat dorința de a se întâlni cu studenții români, și de a discuta despre oportunitățile profesionale din București. Cei interesați sunt bineveniți Vineri, 24 mai 2013, ora 16:30, la Reședința Ambasadorului, Engskiftevej 1, 2100, Copenhaga).
Săptămâna viitoare, 23 mai, primarul general al capitalei, domnul Sorin Oprescu, va face o vizita Ambasadei României la Copenhaga. Dânsul și-a exprimat dorința de a se întâlni cu studenții români, și de a discuta despre oportunitățile profesionale din București. Cei interesați sunt bineveniți Joi, 23 mai 2013, ora 16:30, la sediul Ambasadei României la Copenhaga, Engskiftevej 1, 2100, Copenhaga).

LSRS Danemarca

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca