AcasăFederația RusăPrimele sicrie cu soldati au ajuns in Rusia, la baza Brigazii 35...

Primele sicrie cu soldati au ajuns in Rusia, la baza Brigazii 35 de tancuri. Femeie plangand: „Doar 18 din 150 de baieti au supravietuit”

Dupa sapte zile de la invazia pe scara larga a Rusiei in Ucraina, ramane neclar cate victime a suferit Rusia. Kiev Independent a publicat o inregistrare audio cu o femeie din Rusia care spune ca 45 de sicrie cu soldati rusi au ajuns in orasul ei. „Doar 18 din 150 de baieti au supravietuit”, spune femeia.

Guvernul ucrainean a declarat la 2 martie ca numarul pierderilor Rusiei se ridica la 5.840 de persoane. Rusia a recunoscut ca a avut pierderi abia la patru zile dupa ce a inceput razboiul si nu a dat niciun numar. Insa multiple videoclipuri si imagini de pe campurile de lupta sugereaza ca fortele invadatoare au suferit pierderi grave.

O alta dovada, obtinuta de Kyiv Independent, arunca mai multa lumina asupra soartei Brigazii 35 de puscasi motorizati a garzilor rusesti in razboiul Rusiei din Ucraina.

Zeci de militari rusi au fost ucisi in actiune in apropiere de orasul Cernihiv ca urmare a rezistentei ucrainene la sfarsitul lunii februarie. Ulterior, zeci de cadavre de rusi au fost trimise acasa in secret, fara ca liderii rusi sa recunoasca vreodata moartea lor.

Primele sicrie cu soldati au ajuns in Rusia, la baza Brigazii 35 de tancuri. Femeie plangand: „Doar 18 din 150 de baieti au supravietuit”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca