AcasăCopenhagaProcurorii acuză un sirian că intenţiona să comită un atentat cu bombă...

Procurorii acuză un sirian că intenţiona să comită un atentat cu bombă la Copenhaga

Procurorii germani au trimis la instanţă cazul unui sirian arestat din luna noiembrie a anului trecut în timp ce încerca să călătorească în Danemarca, unde ar fi intenţionat să construiască o bombă şi să o detoneze într-o mulţime din Copenhaga, informează agenţia Reuters. Sirianul a ajuns în Germania în 2015 şi a locuit într-un adăpost pentru refugiaţi din zona Biberach în statul sudic Baden-Wuerttemberg înainte de a fi arestat, pe 19 noiembrie, a precizat Parchetul din Stuttgart într-un comunicat.

Autorităţile au găsit în bagajul bărbatului, atunci când acesta încerca să plece din Germania spre Danemarca, mai mult de 17.000 de chibrituri, un pachet de artificii, 17 baterii, şase staţii walkie-talkie şi două cuţite de bucătărie, arată sursa citată. Sirianul avea 20 de ani la vremea respectivă. Suspectul plănuia să construiască un dispozitiv exploziv cu obiectele şi să-l detoneze în Copenhaga într-o adunare de oameni, conform comunicatului, conform Agerpres.

sursa :  www.stiripesurse.ro/procurorii-acuza-un-sirian-ca-intentiona-sa-comita-un-atentat-cu-bomba-la-copenhaga_1196335.html

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca